QGAIN МИНОКСИДИЛ 5% пяна против косопад и оплешивяване за 3 месеца MADE IN USA

 • Марка: QGAIN
 • Кат. номер: Миноксидил 5% пяна

Производител: QGAIN
Модел: Миноксидил 5% пяна 177 ml за 3 месеца
Цена: 70 лв

 

 

 

Описание на продукта
QGAIN Миноксидил 5% пяна е висококачествена пяна за мъже, съдържаща активно вещество – миноксидил 5%, за употреба директно върху скалпа. Произведен в САЩ, следвайки стриктни изисквания за одобрение от федералната агенция по храните и лекарствата (FDA), този продукт е едно просто, безболезнено и клинично доказано решение на проблема с косопада. Миноксидил разтвор се използва за стимулиране на растежа на косата при хора с оредяваща коса. Възобновява растежа на косата и възстановява гъстотата на косъма, чрез подобряване кръвоснабдяването на космените фоликули. Научете повече

 

За кого е продуктът?
Миноксидил се прилага основно при андрогенна алопеция. Подходящ е и за стимулиране растежа на брадата при мъжете. Андрогенната алопеция (androgenetic alopecia и alopecia androgenetica) е често срещана форма на косопад, както при мъжете, така и при жените. При мъжете предната космена линия се "издърпва" назад, областта на темето оредява. Възможно е косата по скалпа цялостно да изтънее (diffuse thining). При жените се наблюдава изтъняване на косата по средата на скалпа, от зоната на короната до предната космена линия, като последната може да не бъде засегната. Миноксидил доказано помага и при косопад, причинен след преболедуване на коронавирус (COVID-19).

 

Как се използва?
QGAIN 5% миноксидил пяна се използва два пъти дневно, веднъж сутрин и веднъж вечер. Пяната се нанася за секунди и изсъхва бързо. Изключително лесна за използване, натиснете веднъж пулвелизатора за да получите достатъчното количество пяна за нанасяне. Доказан в клинични изследвания, миноксидил възстановява косата при 85% от хората, които го ползват два пъти дневно.

При прилагане на миноксидил, растежът на коса започва обикновено след 2 месеца. През първите седмици от лечението може да забележите засилен косопад. Това е така, защото новите здрави и удебелени косми изместват старите. Този процес не трябва да ви притеснява, а по скоро означава, че лекарството работи.

 

Странични ефекти
Въпреки че са рядкост, може да забележите следните странични ефекти: първоначален косопад, сърбеж по скалпа, пърхот. Някои по-чувствителни към миноксидил или пропиленгликол могат да усетят зачервяване или раздразнение на кожата на главата. Ако получите дълго сърцебиене или недостиг на въздух, придружени със замаяност, преустановете употребата на миноксидил и потърсете лекарска помощ!

 

Съставки:

Minoxidil 5% w/v.

Неактивни съставки: алкохол, пречистена вода.

 

Употреба:

 • С помощта на пипета нанасяйте по 1 ml 2 пъти на ден директно върху скалпа в местата със загуба на коса.
 • Увеличаване на прилаганото количество или на честота на прилагане не дава по-добри резултати
 • Продължителното използване е наложително за възстановяване на растежа на косата, в противен случай косопадът ще започне отново.

 

Не използвайте Minoxidil 5%, ако:

 • вие сте под 18-годишна възраст. Да не се използва при бебета и деца;
 • скалпът ви е зачервен, възпален, инфектиран, раздразнен или болезнен;
 • прилагате други медикаменти върху скалпа си.

 

Спрете употребата и се консултирайте с лекар, ако:

 • усетите болка в гърдите, ускорен пулс, отпадналост и замаяност;
 • внезапно и безпричинно покачите теглото;
 • ръцете и краката ви се подуят;
 • получите сърбеж на скалпа, който не изчезва или се влошава.

70,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 70,00 лв.
Моля, изберете: